12.02.2019

Тренування на біговій доріжці чи пробіжки на свіжому повітрі?

Тренування на біговій доріжці або пробіжки на свіжому повітрі.Ви не уявляєте своє життя без ранкових чи вечірніх пробіжок? Можливо, настав час перейти на новий рівень та змінити міські вулиці, паркові стежки та алеї на професійну бігову доріжку. Безперечною перевагою використання цього типу тренажерів є те, що ви можете самі, залежно від своїх фізичних можливостей і типу тренування, встановити швидкість, з якою займатиметеся на біговій доріжці. Вам також надається можливість регулювання нахилу бігового полотна. Професійні спортсмени знають, наскільки важливою є ця функція, оскільки дозволяє регулювати рівень складності вашої пробіжки. Завдяки наявності цієї функції тренажера, ви можете бігати під будь-яким кутом на ваш вибір. Це також важливо, коли ви плануєте схуднути і хочете в найкоротший термін досягти максимального ефекту. Безумовно, в місті або парку також можна знайти дорогу, що піднімається вгору, або спускається вниз, але пробіжка по ній не буде настільки комфортною і ефективною, як тренування на професійному обладнанні.

Тренування на біговій доріжці або пробіжки на свіжому повітрі.Також незаперечною перевагою домашньої бігової доріжки є те, що ви більше не залежатимете від погоди і зможете тренуватися коли і скільки захочете в будь-який час. За вікном злива, снігопад, вітер, а ваше тренування пройде максимально комфортно в намічений час.

Ціновий діапазон бігових доріжок, представлених на сучасному ринку тренажерів настільки широкий, що кожен може вибрати варіант, що підходить йому за бюджетом. Але, прийнявши рішення придбати особистий домашній тренажер для бігу, не поспішайте з вибором, ретельно розберіться і вивчіть різні їх характеристики, відгуки інших покупців і поради професіоналів.