11.06.2019

Mizuno: технології нового покоління

Mizuno: технології нового покоління.Японський бренд Mizuno спеціалізується на виготовленні товарів практично для всіх видів спорту. Компанія, заснована понад сто років тому братами Мідзуно, пройшла шлях від маленького магазинчика до бренду зі світовим ім'ям. Вона ніколи не зупинялася у своєму розвитку, постійно удосконалюючи свою продукцію, розширюючи її асортимент та розробляючи нові технології. На сьогодні в її арсеналі ціла низка інноваційних розробок, що дозволяють виробляти справді якісну продукцію.

Розглянемо докладніше розробки компанії в галузі виробництва спортивного взуття.

Основні інноваційні технології Mizuno

Mizuno: технології нового покоління.

AIRmesh – підвищення рівня повітропровідності за рахунок використання спеціального сітчастого матеріалу при виготовленні верхньої частини взуття.

AP+ – покращення показників комфорту стопи за рахунок легкого, міцного, амортизуючого матеріалу в проміжній підошві.

Double Fan-shaped Wave – забезпечення максимальної підтримки та амортизації.

DynamationFit – одна з передових технологій на рівні біомеханіки людського тіла, що дозволяє кросівкам «працювати» разом із ногою на всьому циклі руху.

EL8 – підвищення рівня амортизації та відскоку за рахунок використання спеціального матеріалу в проміжному рівні підошви.

Fan-shaped Wave – збільшення стабільності та контролю гіперпронації завдяки додатковій, щільнішій пластині на внутрішній стороні міжпідошви. Mizuno: технології нового покоління.

G3 – покращення показників зчеплення та зниження ваги кросівки за рахунок інноваційного матеріалу підошви.

Infinity Wave – забезпечує максимальне вертикальне відхилення та амортизацію.

Mizuno Intercool – забезпечення сухості та зниження температури стопи завдяки спеціальній вентиляційній системі, розташованій по всій довжині підошви та вивідній вологу та тепло через спеціальні канали.

Mizuno Wave – перерозподіл тиску на стопу для пом'якшення контакту з поверхнею, амортизації та стабілізації.

Parallel Wave – забезпечення рівномірного розподілу ударного навантаження по всій підошві.

Premium Insock – максимально зручні устілки анатомічної конструкції .

Removable Insock – вдосконалена устілка анатомічної форми, що підвищує амортизацію.

SmoothRide – забезпечення неймовірно м'якого бігу за рахунок інженерного підходу до створення підошви, що гасить негативні впливи на стопу в різних фазах руху .

SR touch та VS-1 – інноваційні амортизуючі матеріали, що забезпечують поглинання ударного навантаження та м'якість переходу.

U4iC та U4iCX – легка проміжна підошва, що забезпечує високий комфорт і швидкість при дуже низькій вазі.

WaterResistant mesh – спеціальний сітчастий матеріал, що забезпечує взуття одночасно захист від вологи та високу повітропровідність.

WetTraction – бездоганне зчеплення на будь-яких поверхнях за рахунок двонаправленого компонента підошви зі штучної шкіри та гуми.

X10 – відмінне зчеплення на різних поверхнях та відмінна міцність підошви, що забезпечується використанням зносостійкої вуглецевої гуми в зонах підвищеного навантаження.

Це далеко не повний перелік інноваційних технологій та розробок бренду Mizuno, які він використовує при виготовленні своєї продукції і завдяки яким вже не одне десятиліття незмінно залишається лідером у своїй сфері.