21.10.2019

Огляд основних технологій бренду Grisport

Завдяки стрімкому прогресу у сфері технологій виробництва взуття, що базується на інноваційних розробках, передові компанії, що спеціалізуються в цій сфері, активно вдосконалюють свою продукцію. Італійський бренд Grisport не став винятком і також наголошує на якості, довговічності та комфорті своєї продукції, використовуючи передові розробки та технології.

Для підтримки іміджу виробника сучасного високоякісного взуття компанія Grisport максимально відповідально підходить до процесу її виготовлення на всіх етапах виробництва, приділяючи увагу кожній деталі. Все, починаючи з розробки дизайну і до безпосередньої реалізації товарів, відбувається під ретельним контролем. Саме тому взуття від Grisport – це завжди бездоганна якість і бездоганний стиль. Для того, щоб завжди тримати таку високу планку, використовується ціла низка передових технологій виробництва, які постійно вдосконалюються. До основних їх можна віднести Active, Gritex, Spo-Tex, Sympatex і Blow Zone.

Взуття від Grisport розраховане на людей, що ведуть активний спосіб життя, тому воно дуже міцне і вологостійке. Для цього використовуються спеціальні технології захисту від вологи (Gritex, Spo-Tex, Sympatex). Спеціальні полімерні мембрани з унікальною пористою структурою перешкоджають проникненню вологи всередину взуття, сприяють швидкому випаровуванню поту, а також забезпечують термозахист, підтримуючи комфортний мікроклімат усередині.

Щоб процес взування став максимально зручним і комфортним, розроблена система швидкого зашнурування. Для цього деякі моделі взуття мають спинальні гачки, на які зручно намотуються шнурки, а в інших є регулятор Boa System для оптимізації затягування шнурків.

При виготовленні взуття компанія Grisport використовує тільки високоякісні матеріали, в більшості випадків це натуральна шкіра. Проте, текстиль, застосовуваний під час пошиття, також має особливі властивості. Сorduba – це інноваційна розробка, завдяки якій міцність тканини перевершує поліестер у 2 рази, а бавовна у 10 разів!

Завдяки технології Blow Zone досягається ефективний повітрообмін, що гарантує комфорт ногам навіть при тривалому інтенсивному бігу. Антибактеріальні устілки (Fuss Plus) з протигрибковими властивостями запобігають появі неприємного запаху. Як інтенсивно ви б не рухалися, вашим ногам завжди буде комфортно у взутті від Grisport. Вибираючи цей бренд, ви гарантовано отримуєте сучасне взуття, виготовлене за передовими технологіями та відповідне високим стандартам європейської якості.