06.12.2017

Термобілизна: як правильно вибрати та носити

Термобілизна: як правильно вибрати та носити - фото

Тим, хто веде активний спосіб життя, в холодну пору року важко обійтися без якісної термобілизни, адже вона не тільки дуже зручна в ролі піддіви, але й сприяє збереженню тепла тіла та забезпечує відведення вологи від шкіри. При правильному виборі воно не обмежує та не сковує рухів. Саме тому все більше людей віддає перевагу цьому виду одягу. Термобілизна – це вибір спортсменів, мисливців, рибалок, туристів та всіх тих, кому доводиться проводити тривалий час на відкритому повітрі.

Незважаючи на настільки широке поширення цього виду одягу, існує безліч помилок щодо його властивостей, саме тому слід уважно підходити до його вибору. По-перше, при виборі термобілизни вам слід враховувати той факт, що вона не гріє, а тільки зберігає тепло і відводить вологу тіла. Для виготовлення термобілизни можуть бути використані різні матеріали як натуральні, так і синтетичні (поліестер, поліпропілен, шерсть, бавовна тощо). Реч, повністю виготовлена ​​із синтетичних матеріалів, буде більш зносостійкою та довговічною. Модель, виконана з додаванням бавовни або вовни, буде приємніша і комфортніша в процесі носіння.

Важливим моментом при виборі є розмір. Вибрана вами термобілизна має щільно облягати тіло, інакше вона не зможе повноцінно виконувати свої теплозберігаючі та вологовідвідні функції.

Для того, щоб ваша термобілизна служила вам довго слід також дотримуватися ряду простих правил по догляду за ним. По-перше, не гладити його, по-друге, не застосовувати для його очищення засоби, що містять хлор, і, по-третє, не прати його у воді, температура якої перевищує 40 градусів.