16.12.2019

Життя – ось мій улюблений спорт!

Італійський бренд CMP спеціалізується на виробництві якісного та функціонального одягу для гірськолижного спорту, подорожей, активного відпочинку та повсякденного носіння. Компанія розпочала свою історію у 1945 році і створювалася як невеликий сімейний бізнес, названий на прізвище її засновників F.lli Campagnolo. Фірма росла і розширювалася, одним із її напрямків стало виробництво спортивних товарів, внаслідок чого і з'явився бренд СМР.

Девіз бренду "Життя - ось мій улюблений спорт!" і він повністю відображає його підхід до того, яким дійсно має бути одяг, а саме зручним, функціональним, практичним, створювати комфорт у будь-який момент вашого життя. Для того, щоб відповідати таким високим стандартам, бренд CMP постійно розробляє та впроваджує нові технології виробництва, безперервно удосконалюючи свою продукцію. Розглянемо основні їх на прикладі виробництва термобілизни.

1. CLIMAPROTECT – це інноваційний термопластичний матеріал, який забезпечує чудову циркуляцію повітря. При цьому його використання дозволяє зберігати оптимальний внутрішній мікроклімат, що забезпечує відчуття комфорту навіть під час інтенсивних спортивних тренувань.

2. DRY FUNCTION – унікальна технологія, орієнтована терморегуляцію. В основі такого регулювання віддачі тепла здатність ефективно відводити вологу від тіла, забезпечуючи сухість шкіри при навантаженнях будь-якої інтенсивності.

3. WOOLTECH – це інноваційний матеріал, створений на основі волокон вовни, завдяки чому здатний забезпечити високий рівень термоізоляції та газообміну.

4. PrimaLoft Silver Insulation – це ще одна високотехнологічна розробка інженерів CMP. Вона є міцною тканиною, що складається з мільйонів повітряних мікрокамер і містить волокна з іонами срібла, завдяки цьому даний матеріал чудово зберігає внутрішнє тепло навіть під час критично низьких температур, а також попереджає розмноження бактерій, ніж запобігає появі неприємного запаху.

5. 3M™ Thinsulate™ Platinum Insulation  та 3M™ Thinsulate™ Featherless Insulation (600 Fill Power) – це легкі еластичні теплоізолюючі матеріали, здатні швидко приймати анатомічні вигини тіла та забезпечувати максимальний захист від холоду.

Використання цих та низки інших інноваційних технологій, є однією із запоруок успіху бренду CMP, що забезпечують всесвітнє визнання та популярність його продукції.